X
  •  STABILITEIT


De stijfheid en vormvastheid van het materiaal zorgen voor een grote draagkracht en uitstekend lange termijn gedrag. Voor grotere puntbelastingen kunnen extra steunhoeken gemonteerd worden.
DUURZAAMHEID


Door de goede thermische eigenschappen van composiet worden koudebruggen vermeden. De STADUCO profielen nemen geen vocht op waardoor ze niet kunnen zwellen, rotten of corroderen. Tevens hebben ze een goede weerstand tegen chemische producten.
MONTAGE & BEWERKING


In tegenstelling tot staal is het soortelijk gewicht van composiet 4,3 keer kleiner en kan het materiaal eenvoudig bewerkt worden. Door de grote aanhechtingskracht van de STADUCO lijm blijft het profiel (max. 6m) direct hangen op de dragende muur wat zorgt voor een snelle uitlijning. Voor de definitieve bevestiging van het profiel hoeft geen speciaal boorgereedschap gebruikt te worden. Dit alles resulteert in een snelle montagetijd.
MAATWERK


Op aanvraag kunnen de STADUCO profielen (standaard lengte 6 meter) op maat gezaagd worden. Het afvalpercentage wordt zodoende geminimaliseerd hetgeen de prijs gunstig beïnvloed. De referentievermelding op elk stuk vereenvoudigt uw organisatie en vergroot het rendement op de werf.
MOGELIJKE TOEPASSINGEN


Met de composiet profielen van STADUCO zijn er tal van toepassingen mogelijk.

  • Ondersteuning arduindorpel
  • Ondersteuning raam op borstweringshoogte
  • Ondersteuning raam op vloerpas niveau

Ondersteuning arduindorpel

Ondersteuning raam op borstweringshoogte

Ondersteuning raam op vloerpas niveau

 

 

 

BESCHIKBARE PROFIELEN


Alle STADUCO profielen hebben een verticale flens van 150 mm die een hoogteverschil met de dragende muur kunnen opvangen zonder de sterkte van de bevestiging negatief te beïnvloeden.

 

 

 

 
B(mm) H (mm) D (mm) kg/lm
STL75 75 150 8 3,2
STL100 100 150 10 4,44
STL125 125 150 10 4,91
STL175 175 150 10 5,83

 

 

 

 

 CONTACTEER ONS


 

  • STADUCO
  • Kunstberg 7 - 9900 EEKLO
  • +32 (0)9 376 96 80